Ръководител на латиноамериканска банда открил смисъла на живота в Исляма
Събота, 24.06.2017, 08:57Търси | Регистрация | Вход

Айет

На Аллах принадлежи и изтокът, и западът, и накъдето и да се обърнете, там е Ликът на Аллах. Аллах е всеобхватен, всезнаещ.

(Сура Ал-Бакара: 115)

Facebook страница

Категории

Посетители за деня

Приятели на сайта

Статистика

Общо онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Choice of language

...

Ръководител на латиноамериканска банда открил смисъла на живота в Исляма


Бившият водач на латиноамериканска престъпна групировка Муджахид Флетчер, който е приел Исляма преди няколко дни пред студенти от Хюстънския уневерситет – САЩ разказал, как религията на Аллах преобърнала неговия живот.

„Ако не беше Исляма, който промени моите убеждения и съответно начина на живот, аз не зная, къде бих бил сега – може би в затвора, а може би в гроба” – казал той.

Оставяйки пороците и живота в постоянна опасност той решил най-накрая за себе си да изясни какво трябва да прави и как да живее. Изучавал кабала, будизъм и религията на своите родители – католицизъм.

„Баща ми никога не ме е притеснявал да следвам една или друга религия, той само ми е казвал, че Бог е един и всеки ще намери сам своя път към него.”

Посвещавайки дълго време за изучаването на религията на Аллах, той е приел Исляма във Флорида, където се е запознал с колумбийски мюсюлмани.

Муджахид Флетчер разказал още, че след приемането на исляма в него нито за момент не се е появило желание да се върне към предишния начин на живот. Ислямът е направил огромно впечатление и на неговата приятелка, така че след месец и тя приела Исляма, а след няколко години и неговите родители.

Източник: www.islam.forumup.comКатегория: Моят път към Исляма | Преглеждания: 645 | Добавено от: admin | Рейтинг: 5.0/5
Общо коментари: 0
Име *:
Email *:
Код *:
Copyright by islamicnook © 2011 - 2017

Хостнат от