Информация за сайта
Понеделник, 24.07.2017, 00:34Търси | Регистрация | Вход

Айет

И нека сред вас има общност, която зове към благото и повелява одобряваното, и възбранява порицаваното! Тези са сполучилите.

(Сура Али Имран: 104)

Facebook страница

Категории

Посетители за деня

Приятели на сайта

muslimabg.com

koranbg.com

islamio.com

muslim.ovo.bg

Ислямска Библиотека

vqra-iman.com

muslims.ovo.bg

noorbg.net

Статистика

Общо онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Choice of language

...

Информация за сайта
              
                      
                                 Опознайте истинските добродетели на Ислямската религия !!!


                                                                             ЗА НАС

Хвала на Аллах, Създателят на световете – Всемогъщият и Великият, прославяме Го и Му благодарим за това, че ни дари с най-истинната религия и най-благородния пратеник Мухаммед (саллеллаху алейхи уе селлем). Благословен да е притежателя на „мястото на благодарностите”  и на великото застъпничество на Съдния ден – Мухаммед (саллеллаху алейхи уе селлем), най-добрия наставник на хората със словата си и делата си. Той е нашият идеал и пример за подражание във всяко едно отношение. Благословени да са неговото семейство и всичките негови достойни сподвижници.
В разпространяването на ислямските науки има огромни следи от разясняването на същността на Исляма, заздравява основите на вярата и религията и въздига обществото към небесата.
Тази благородна цел е от целите на нашия живот, която искаме да осъществим по пътя на призоваването и разясняването на ислямските науки, да предадем на ислямската общност най-достоверните и правилни знания.

Ние Ви предлагаме този сайт „Ислямски кът” , като се стараем да предадем на мюсюлманската общност полезни религиозни знания, достойни примери от живота на Пратеника на Аллах (салляллаху алейхи уе селлем), от неговите достойни сподвижници. Също така ще се постараем да отправяме полезни съвети към мюсюлманите, за да живеят достойно на този свят, а на Съдния ден да се гордеят със срещата си с Всевишния Аллах.

Информацията публикувана в сайта, има единствено за цел да запознае посетителите с принципите на ислямската религия. Екипът на www.islamicnook.ovo.bg не носи отговорност за взета информация или дадена връзка към определена страница в интернет.www.islamicnook.ovo.bg  не е отговорен за съдържанието и достоверността на публикуваните материали, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.

Не сме ислямска групировка или секта, а практикуваме и учим на класическия-суннитски Ислям на Ахл-с-Сунна уа-л-Джама’а, към която се числят множеството от мюсюлманите. 
Програмите и целите ни не са комерсиално насочени и не представляват интересите на някоя определена организация.

Надяваме се този сайт да бъде полезен за всички и молим Всевишния Аллах да ни възнагради, да ни опрости и да подобри мислите ни и делата ни. Той ни е предостатъчен, Той е нашият прекрасен покровител.


Copyright by islamicnook © 2011 - 2017

Хостнат от